Som hon snaskade

Igår var det olidliga onsdag vilket innebär plågsamma möten med vuxna hela långa dagen. Sen var jag så utmattad att jag var tvungen att snaska loss i soffan och kolla på Bonde söker fru.
 
Min bästa friarinna är nog Älgbondens ena dam som bestämt hävdar att bara de fick tio minuter på tu man hand så skulle Älgbonden fatta att de var ämnade för varandra för all framtid. Det var en intressant redogörelse tycker jag. Äldre Berusad Dam säger att hon resonerade på ett likvärdigt sätt gällande Donnie i NKOTB, fast då var hon lite yngre, kanske 12. Nu får man ju hoppas att denna kvinnan blir kvar ett tag så man kan få lite mer kärleksresonemang levererat.
 
Jag läser en riktigt QL bok för tillfället. Som hon drack heter boken och det är en bok som äntligen handlar om något som man kan relatera till. Kvinnor vin och sång och sånt. Tydligen skriven av en riktigt skarpsinnig och elegant fosskare. 
 
| | En kommentar |

I've got a licence to fly underneath the radar

Tisdagen har förflutit nästan helt obemärkt och alla handläggarna hänger sig åt sina respektive ordbehandlare för att ta sig an dagens sista sysslor i utbildningsfabriken.
 
Det var så mycket roligare med helg. Först var jag och Sern och två gentlemen vi känner på rövarkulan och drack rövarte för att skaka liv i helgen. På lördagen var jag och Alla Killars Talesperson ute och härjade vilt och det var mkt QL!!! Sen fick jag vila och äta snask på söndagen för att hitta mig själv igen. AKT säger att likt eskimåerna har tusen ord för snö så har vi handläggare tusen ord för glädje. 
 
Ikväll ska jag gå och kolla på film. Då har man fri lejd till snask. 
| | En kommentar |

Live life like the weekend

Alltså det hade ju varit så QL att jobba på mitt jobb om det inte vore för alla vuxna överallt. De vuxna bara går runt och latar sig och domderar men de utför ytterst lite nytta enligt min erfarenhet. 
 
Jag har sagt till Alla Killars Talesperson att han måste ta tag i Killvision 2015 igen. Jag är så trött på att vara ägd av exfruar och annat bråte. Behöver styrning och råd. I kväll ska jag träffa Sern, förhoppningsvis på heroino, kanske dricka lite rövarte och så. Då kommer det nog vimla av killar runtomkring kan man gissa. 
 
 
| | En kommentar |
Upp