Helplessly Hoping...

Ve ve! Jag har fått nare. Varken fräckt eller snyggt. Får gå ut och köpa någon riktigt dyr läppkräm och hoppas att det kan förbätta utsikterna.


Roligt att Alingsåsgänget hittat mina bloggar genom att googla Lasse1000. Då kan man läsa om när han bjöd på fisherman's blues i form av shots. Då blev jag mångalen. Varför ska man vara salongsberusad när man kan vara packad som en tonåring? Så många frågor man fortfarande har som väcktes då.


Jag funderar på att skriva ett ode till Alingsåsgänget. Troligtvis med visst fokus på Citrongatan. Watch this space...

Allmänt | | 3 kommentarer |

Sömnlösa dagar kommer utan invit

Nätter utan sömn har blivit vardagsnätter. Medvetandet släpper inte greppet. Men vad man hinner tänka! Bland annat har jag tänkt litegrann på min farbror: http://www.lerumstidning.com/visa_arkiv_utfor.asp?id=470


Jag och den Äldre Berusade Damen är utmattade på grund av sömnbrist och allt hängande i gymmet och på diverse galapremiärer och annat. Vi har blivit träningsnarkomaner nämligen vilket ingen kanske hade kunnat tro. Vi håller oss vid liv med hjälp av bullar och tanken på alla toastmasterkillar som finns där ute. 

Allmänt | | Kommentera |

The State We're In

Idag är det fräcka fredag. Det är aldrig någon som jobbar på fredagar på mitt jobb, alla är hemma med sina djur. Jag och Mustige mannen är dock på plats och vi har ätit geishachoklad och gafflat lite, bara han och jag. Mustige mannen är rädd för klimathotet i allmänhet och den sibiriska tundran i synnerhet.
 
Egentligen är det nog inte så fräckt här i dag, annat var det den fredagen när jag och Äldre Berusad Dam såg två stolar som gjorde 69:an.


Snart ska jag och ÄBD dricka kaffe och se om vi ser Tomaten (vars far ju är en brännare). Tomaten är en av våra mest pålitliga vänner. ÄBD säger att Modelejonet har börjat ha en riktigt fräck tröja. Det är en polojumper, lite utställd med A-linjeform som slutar strax ovanför midjan. Alltså visar Modelejonet hud såhär på senhösten. Vem har modet att följa efter?


Denna veckan har varit både hemsk och fin. Finast var det kanske att äta delikatesser med Jerry, Maj, LiWi och Nyckeln. Hemskast har varit the Visa Card Statement och alla gaffelmöten man tvingas uthärda. Nu väntar vi på att den nya krispiga helgen ska börja. Orörd och fin som nyfallen snö. Fast det finns nästan aldrig nyfallen snö i Gbg.

Allmänt | | Kommentera |
Upp