Jag kan se genom problemet som jag såg genom fönstret

Näe, om man skulle ta och börja samla på killbilder kanske? Ha dem i en chokladkartong. Jag gillar bilder som är tagna på killar framifrån.
 
 
 
Jag och Äldre Berusade Damen funderar på när vi ska ta steget från dreamers till doers. Det är nog inte nära anstående. Vi vill bara känna kraften från gullometern till popmusikens rytmer.
| | Kommentera |

All hung up again

Oh ve, det verkar ruva en förbannelse över partyvåningen. Alla vi invånare har svårt att sova om natten och sen vankar vi av och an med våra säckögon och funderar på vad vi gör för fel. Jag tror vi kanske borde möblera om, få till lite bättre feng shui. Hå tycker vi ska bygga en myskoja och sova i. Jag tycker det verkar värt att prova.
 
Filmen vi såg igår var tyvärr dötråkig enligt min mening. Tycker inte den gav någon rättvis bild av oss offentliganställda. Jag vill bara se äventyrsfilmer och romcoms hädanefter.
 
Det hände en relativt spännande grej i förmiddags. Var och drack lite kaffe med killklubben, det kan ha dragit ut på tiden lite. När vi kommer tillbaka står Miljöflickan på trappen och stampar. Hon ska träffa Bävern och kommer inte in genom den lyckta dörrn. Så vi tar in Miljöflickan varpå Bävern kommer hasande på väg ut för att röka. Man undrar ju vad de skulle göra.
 
Stämningsbild på typisk DK:
 
(Paul Weller)
 
Shoulder säger att Göteborgs Paul Weller inte är Paul Weller utan att han är Ian Brown eller möjligen Andy Bell. Betyder det att det är något fel i killformeln? N= 2¤*14s-£7/storgatan
 
Jag saknar vårsolen och att äta äpplen vid den fräcka fontänen. Men än så är det långt till vår.
| | 2 kommentarer |

But I'll keep my head up high, although I'm kinda tired

Är en smula utbränd efter roliga veckan, men oh vilken rolig vecka det ändå blev.
 
Ingredienser i roliga veckan (i urval):
Popmusik
Rockmusik
God mat
God rusdryck
Party
Romantik
Skrattande fosskaren
DKs
Hagas enfant terrible
 
Nu märker man att det inte alls är roliga veckan på samma sätt. Antal DKs på con leche igår=0
Soffan vill dock gå på bio 2nite, det kanske kan vara ql, i alla fall 3vligt. En film om en kommunalarbetare rörde det sig om i alla fall, det bådar ju gott.
 
Skrattande fosskaren gick och kollade på Interstellar häromdan men fick rymdblues och somnade.
 
 
 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp