I'm Not Into Health Food, I'm Into Champagne

Gomiddag! Ännu en dag i handläggarskråets kölvatten. Idag har jag som vanligt varit på en massa möten och gafflat och ätit bullar men nu har jag helt plötsligt en lugn stund. Jag hade tänkt gå till Bulten och ta en juffe med Äldre Berusad Dam men vafalls - hon visade sig vara på någon form av tjänsteresa som jag helt har missat. Det enda jag minns är att hon ville åka till kolmården med sin kille men det låter som en högst privat angelägenhet.

Helgen var ovanligt kul. Alla gamla vännerna på fester, barer, i kök och på kaféer. Vi såg kändisar och skaka tass med kändisar och dansade. Vi åt ost och drack ett och annat glas och drack en och annan burk. Vi såg på band och på konst och i början av helgen, i den gamla baren, stod Kristus och såg het ut. 

Jag har även haft nytta och glädje av min nya clear eyesflaska. Min blick är nu klar och mina vitor är vita.Allmänt | | Kommentera |

You're Not the Way That We Were

En av årets stora utmaningar är äntligen över: öppet hus på tekniska högskolan. Man kan visserligen trösta sig med enorma mängder snask och gratis linjaler, hur många man vill, men det är ändå en urjobbig dag. Tänk er själva att stå och hänga i en monter och sitta och gaffla på seminarier om geoteknik, kåranda, ingångslöner och annat som tydligen intresserar dagens ungdom. Annat var det på min tid, då var det mer livet och kärleken som gällde.

Nu är det fredag och den ser ut att kunna bli fräck. Kanske inte riktigt lika fräck som förra fredan då jag och Kristus från baren hamnade i efterdyningarna av en kokainskandal som sedermera blev centrum för ett bombhot och annat kriminellt. Toppen att man får vara med när det äntligen händer nåt på terrorfronten i vår lilla stad. Extra bra skulle nog Kristus säga. Allt detta utspelade sig på gudstjänstfestivalen, en festival som man ju inte vill missa när de bjuder in landets bästa band till finstämd spelning alldeles gratis. Tur att det fanns reserverade platser kvar som vi kunde knycka ganska långt fram i den fullsatta kyrkan.

Min favoritterrorgrupp är nog "vi som byggde Sverige" som härjade en julhandel runt sekelskiftet. Jag undrar om det var de som slog till mot gudstjänstfestivalen?

Nåväl, helgen är här. Låt oss göra den till storartad underhållning! Vi ses i baren.

Allmänt | | En kommentar |

Tristesse Charmante

Denna veckan har inte bjudit på mycket i hästväg direkt. Trubbel med teknikparken hemma och bara en massa gafflarmöten på dagtid. Jag håller också på med en rekrytering för tillfället men tyvärr verkar det inte bli nån snygg kille denna gång heller.

Igår träffa jag Morre när jag gick och drällde på karl gustavsgatan. Morre hade famnen full med livsmedel: mjölk, geishachoklad och läkerol. Han sa han hade inte varit i vilrummet på länge nu.

Ni kanske undrar vad jag har för planer för framtiden? Ja, jag ska nog äta spaghetti och dricka bärs och vin. I morgon ska jag till kyrkan och kolla på ett band jag gillar. Sen vet jag inte.
Allmänt | | Kommentera |
Upp