And If You Don’t Know This - Then What Do You Know?

I morgon är det halvdag på arbetet. Det betyder att ingen av de vuxna kommer att komma in och jobba och vi ungdomar, jag och Äldre Berusad Dam, vi har bestämt att vi inte heller ska i år. Alltså blir det långhelg, vilken lyx! ÄBD vill att vi ska ha killfrossardag snart och gillra killfällor. Det är troligt att det kan bli av redan nu under långhelgen.

Igår åt jag lunch på studentkåren med några studenter som jag gillar. Fina gossar allihop. Vi känner varandra ganska väl nu, vi har sett varandra i badkläder och vi har alla överlevt vad som förefaller vara en mördare.  Vi smörjde i alla fall kråset länge och väl där på lunchen och gafflade om bland annat Kants kritiker och Drakes ekvation. Sen pratade vi lite om att jag gjort fel i budgeten och skrivit 45 på ett ställe där det skulle stå 4,5 och de ödesdigra konskekvenser det hade. Jag fick intrycket av att de inte trodde jag visste skillnaden mellan dessa tal. Sen frågade de om jag hade legat mig till mitt jobb.

Idag funderar jag på att gå till Einstein och äta lunch och titta på oskulder.
Allmänt | | Kommentera |

Synd

Jaha så var det en fräck fredag på tapeten igen. Hittills ha jag klarat mig från både övergrepp och skamgrepp men så är klockan inte ens tio på morgonen heller. Jag började morgonen med KLF. Vilken rivstart på en fräck fredag!

Idag ska jag fika med den Äldre Berusade Damen, hon har varit försvunnen stora delar av veckan. Hon säger att hon varit på Lindholmen och arbetat med personlig utveckling. Hon säger att det finns inga gulliga killar på Lindholmen, gullometern rörde sig inte alls. Tur hon inte behöver vara där när det är fräck fredag.

Igår var vi och firade en fin vän som fyllde år. Hagabion- det nya nöjespalatset! Flera våningar med allt en livsnjutare kan behöva. (möjligen kan de utöka sitt utbud av sötebröd). Det var trevligt och jag noterade en och annan tonåring i sällskapet som jag inte kände igen. TB trodde eventuellt det kunde vara resultatet av någon i våran ålders tonårsgraviditet men det var tydligen bara någons nya partner med tillhörande gäng. Jag gillar ju både ungdomar och passion så jag tyckte det var kul. Maj och Berger dök upp och förgyllde en stund också. Inte dumt alls.

Alla undrar hur det går med mördarn men inte mycket händer på den fronten:prästen som ska arrangera minnesstunden verkar väldigt upplivad. Likaså kuratorn. Prästen har tilll och med lovat att han ska ringa kriminaljouren för att mjölka dem på mer info. Jag lovar att återkomma när jag löst ärendet.
Allmänt | | Kommentera |

Salsakungen, säg som det är!

Jag har ju varit upptagen en tid av att lösa ett mordfall som jag är insyltad i. Alltså Vänersborsgfallet. Jag spanar också efter den eller de medlemmar i helikopterligan som stal Esmelons dojor på Hannas och Johannes fest den 10:e oktober. Jag tänker då rakt inte ge upp i jakten på skipad rättvisa! Och den tjyven som vi ser i Esmelons dojor på stan sen, den tjyven kommer vi rulla i tjära och fjädrar och hänga ut på bild i bloggen!

Men det var Jerry som sa det härom kvällen, "låt oss inte gräla mer om vem som har mördat vem" sa han. "Det är väl inte så noga. Det är ledsamt nog som det är". Sen gaffla han en del om att vara "mördare av misstag" vill jag minnas. Och sen något om att hamna i en livslögn. Man skulle kunna tycka att dessa uttalanden lät lite misstänkta. Den Äldre Berusade Damen har ju lärt sig i rättspsykologin att seriemördare oftast har lockigt hår och tunna läppar. Tur för Jerry att han har så frodig mun, annars hade man ju ringt snuten för länge sen. Speciellt med tanke på hur mycket han har dansat på kaffebarnets grav.

Vi vill ha kaffe! Vi vill ha grädde! Krossa rasismen nu!

Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp