Just Before They Fall Apart

Idag är det måndag morgon och i morse snooza jag som en galning och sen fick jag skynda mig in i mitt kontor där jag kunde konstatera att Ruben har namnsdag. Grattis alla bloggläsare som bär detta eminenta namn.

Nyss ringde Äldre Berusad Dam och berätta att hon hade sett en vuxen springa i full fart över chemical garden. Tydligen var det en mansgestalt och armarna bara fladdra.

Sen pratade vi om att vi är trötta och vi behöver semester. Istället måste vi vara med på någon sorts flumdag där man ska ta med sig symboler. Som sagt vill jag hellre ha semester. Esmelon: om du läser detta, har du lagt ned det här med charter eller? Verkar ju inte bättre.

Igår hade jag en synnerligen härlig söndag med först en rockkonsert på Jockes jeansimperiums butik dit jag gick i sällskap med en ung och vacker blondin och en ung och vacker brunett. Sen åt de unga och vackra varmkorv och sen anslöt självaste Karismatiska Kocken och innan vi visste ordet av satt vi och gaffla över en kopp kaffe på det vanliga stället. Vi delade även på grädde som låg i en liten skål.

Jag kom och tänka på en bok som jag har hemma som handlar om världens olösta mysterier. Tyvärr har den boken glömt vissa mysterier. Jag funderar vidare på dem.
Allmänt | | Kommentera |

And Drift Away

En extra lång dag i handläggningsbranschen idag. Och då har jag ändå varit på gymmet en timme. Idag ägnar jag mig åt en klassisk handläggarsyssla nämligen att granska saker. Jag håller mig även upptagen med att vänta på ryssvärmen. Strax ska jag krypa in under skrivbordet och sätta in en sladd som pigan ideligen drar ur med moppen.

Snart ska jag, Marx och Äldre Berusad Dam gå på popquiz på Gibraltargatan.Vi ska dricka öl med bubblor i.  ÄBD säger hon går på nachosdieten och den funkar tydligen där. Själv funderar jag på South Beachdieten. Men jag har glömt vad den innebär för tillfället. Hoppas det inte är nån sån där salladsdiet. Hoppas det är en diet med ost- och baconburgare.  

ÄBD vill att hennes kille ska börja jobba på godisfabrik. Hon har skickat en jobbannons från Fazer till honom idag med en uppmaning att genast söka. Tydligen har Malaco inga vakanser för tillfället.

Handläggarveckan är kort denna vecka, i morgon kanske man kan dricka vin med bubblor i. Vin med bubblor är just vad jag är supersugen på.
Allmänt | | Kommentera |

And What's More, I Like Living Like That

En ny måndag på handläggarbyrån. Jag och Äldre Berusade Damen började dagen och veckan med att morgonchatta på office commnicator som vanligt. Vi utbyter information om de vuxna och idag även minnen från helgen som gick. Jag skrev lite om snask jag ätit och att jag såg en kinesisk downie på vasagatan under helgen. ÄBD fråga om jag var phull för hon tyckte jag skrev så konstiga stavningar. Men faktum är att jag har varit nykter sen i går lunch. Marx går inte att finna på chatten idag, han vabbar väl som vanligt. Att vi har en egen hadläggarchatt är nog det fräckaste som hänt på länge. Alltså jobbmässigt.

Annars har det varit en extra fräck helg för mig som fick vara lärjunge brevid Kristus. Det var som ett surpriseparty på Kino när man kom in och alla vännerna hade gått man ur huse för att stödja. En ytterst vacker syn må jag säga!

Det var en amrikan med fluffigt hår där också som kom och uttryckte sin förbluffning över våran musiksmak. Kristus tog hand om situationen som den proffsiga chef hon är.  

Sen gick vi rakt ut i natten och vinglade runt.

Igår var jag hemma hos morzan och farzan. De blev glada och nöjda när jag kom och spexade och sen hittade jag lite godsaker som jag tog med hem till mig. Sen somna jag med linserna i ögona och insåg att det kan man ju lika gärna göra.
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp