Vägen till Peking

Fredag, hurra för det! Inget kul händer här i min sfär så helgen kan lika gärna börja. Tänk att få gå hem och vila sig en smula- det om något är en lockande tanke för en utmattad handläggare i medelåldern.
 
Idag handlar bloggen om medicin. I the war on headaches så har jag nu vänt blicken mot Kina för att se om österlandets mystiska metoder kan hjälpa mig. Hittills verkar det förvånansvärt lovande. Mina armar känns mycket längre och minst en nerv blev bearbetad så till den milda grad att man nästan ville be om nåd. Även andra handläggare har uppnått resultat med hjälp av dessa gulliga kineser och ja, jag är en believer!
 
Neurologiska farbrorn från västerlandet tar 300 kr för att kolla reflexerna nån gång varannan månad, Kvittona man får saknar stämpel och gäller således inte i jakten på högkostnadsskyddet. Suck så trist han är den dära farbrorn. Äldre Berusad Dam säger hon kan kolla reflexer för blott 100 kroner. Reflexerna verkar dock vara helt i ordning så det är ej ett intressant erbjudande för mig. Knäna hoppar och far när man knackar. Som om det skulle bevisa att man är frisk? Näe skyller på honom för inget hände där. Jag ger mina hundralappar till Kineserna och deras uråldriga nålar. De är så himla gulliga och bjuder på vatten dessutom. Stay tuned för uppföljningsrapporter!
 
 
 
 
| | Kommentera |

A Way to Fill These Empty Hours

Oj vilken rolig helg det blev! Rusdryck, dans och fest! Best of originalBeverlyhillsgänget så när som på några enstaka som Jerry och Rico som saknades. Sen dans och rus i hamnskjul med Zern, Zoffan med flera. Så vackert så det tåras när jag tänker på saken. Aldrig ska jag sluta sjunga rusdryckens lov.
 
Dock är man ju (tvärtemot vad de tyx tro på mitt lokala systembolag) inte 19 längre. Det tar på krafterna med dubbelfest. Ser fram mot vila och rekreation medelst EMS 2nite. Vaknade med förgiftat blod igår.
 
I alla fall, some things never change. E.g: Jeanskappan, Borgarskapets diskreta charm, rusdryckens magiska bubblor och nattens förlösande sanningar. När barnen är bortlämnade och blodet är berusat så är vännerna som ärligast. Högsta betyg till helgen och tack alla inblandade!
| | Kommentera |

Old Laughing Lady

Många har hört av sig och begärt att jag ska kommentera Anngelicas mystiska försvinnande i Mariestad. Naturligtvis kan jag göra det. Anngelica försvann alltså efter ett arbetspass som vattenjympaledare. Sen kom hon tillbaka i Gbg med ett stycke silvertejp lindad runt halsen. Polisen sägs vara "förbryllad" och ingen misstänkt verkar det finnas heller.
 
Det är alltså bakgrunden och min analys är att alltsammans är iscensatt av Anngelica. Troligtvis någon form av Münchausensyndrom.
 
I morgon ska jag har utvecklingssamtal med min chef Monkey. Måste pga det läsa en bibba med papper. Huvet blir extra tungt och slött. Suck.
 
Äldre Berusade Damen är sjuk men igår kolla vi på BSF samtidigt.
 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp