Visions of...

Alla Killars Talesperson har nyligen låtit meddela att han har påbörjat arbetet med styrdokumentet "Killvision 2015".

Han har arbetat med en omfattande analys av statistiska data avseende killars ålder, yrke och utbildning.

Sammanfattningsvis är slutsatsen:

1) Vi aktar oss för att inleda relation med: Säkerhetspersonal, brandmän, väktare, ordningsvakter, kriminalvårdare, arbetande inom kök och restaurang, städare, övriga skötare, vårdare och omsorgspersonal.

 

2) Vi kastar popcorn på: snygga specialister inom biologi, jord- och skogsbruk samt civilingenjörer, arkitekter, Lantmästare och skogsmästare, fysiker, matematiker och statistiker.

 

Önskvärd killprofil enligt AKT: Skogsmästare i åldern 35-39

 

Äldre Berusad Dam har också bidragit med en killformel inför den nya killterminen. Hon har analyserat och putsat på den ett tag och kommit fram till att det nog är såhär den ser ut, formeln för  killåret 2015:

7/h*§+6*102£-MG*3

 

Känns det inte rätt? För mig är det glasklart i alla fall.

 

Betänk att 6 är det antal nummer som ges ut av rapportnytt per år o sen minus Mångubben på det. Och 3 killar hade jag sist på min killlista då hon frågade, så formeln borde stämma.


Minns alla mina lammhjärtan och att de nog var ganska billiga.

 

 

 
 
| | Kommentera |

Strangers when we meet

Vad underbart med filmfestival! Ty vilken toppfilm vi såg igår! Alla vi fyra i sällskapet gav filmen fem rymdraketer av fem möjliga. Den handlade om några farbröder som hade en UFO-klubb och var ute och letade efter UFOn av olika slag. Sen drack de rusdryck och pratade om livet, hade lägereldar och käkade bullar på diverse årsmöten.
 
UFO-klubben har en tidning som verkar himla bra. Rapport-Nytt heter den och jag har just tecknat en prenumeration till det facila priset av 140 kr per år. Då får man hela 6 nummer.  Tidigare hette denna tidning  UFO-Raden/Rapport-Nytt men efter beslut på UFO-Sveriges styrelsemöte i Ängelholm 12 januari ändrades namnet till enbart Rapport-Nytt. Tidigare var den sammanslagen med lokalföreningen UFO-Sundsvalls medlemsblad UFO-Raden men eftersom föreningen är nedlagd fanns ingen anledning att fortsätta med dubbelnamnet.
 
Känns också bra att kunna bidra ekonomiskt till att UFO-klubben ska kunna fortsätta leta efter ett rymdskepp i en sjö.
 
 
 
| | Kommentera |

Nu när mina ögon vant sig vid mörker

Jaha ändå QL med filmfestival i staden där jag bor! Idag ska jag och Karisma, Äldre Berusad Dam och kanske även Alla Killars Talesperson gå på rymdfilm. Filmen handlar om ett UFO-sällskap som ska leta efter en spökraket. Det verkar vara en riktig toppenfilm. Vi kan inte förstå om filmen är en dokumentär eller ej men vi hoppas det. Eftersom den verkar fördjupa sig i just folket och bullarna de äter då de har möte så är det ju doku-aura över den
 
Jag har redan ätit en laddning snask idag men jag tror gott man kan äta snask twice a day om stunden kräver det. Och det torde den ju göra ikväll. ÄBD säger hon tänker äta snus-klubbor. Jag funderar på att köpa poppe som jag kan kasta på gulliga killar.
 
ÄBD lyssnar på One more try med Timmy T för att ladda opp inför filmen. Jag tycker den är lite enformig men ÄBD tycker den är ruggigt bra säger hon.
 
Idag sa yogafröken att det är tufft att vara krigare. Jag känner mig som jag fått ett rejält kok stryk.
| | Kommentera |
Upp