Don't Follow Me

Inte nog med att det är månda, nu har dessutom Jobbiga Flickan kommit tillbaka. Jag tyckte plötsligt jag hörde nåt jobbigt i korridoren och kände snabbt en ilning av insikt. Mot Jobbiga flickan är det extra svårt att värja sig, hon är helt enkelt för jobbig. Ve och fasa.

Helgen var dock mycket härlig. Vin med bubblor och rundor och popmusik och kaffe och igår en stärkande promenad med fröken Honung och S. Sen indisk mat på Kungshöjd. En utmärkt helg på det hela taget.  Jag får låta minnena av den guida mig genom en vecka som kommer bli prövande.

I fredags när jag var på min vanliga bar och drack lite dryck med bubblor i kom den en student som tydligen inte fatta att jag inte var i tjänst och börja fråga frågor om sina utlandsstudier och trakassera mig i allmänhet. I dagens tidning så stod det att trakasserier är vanliga i terminsstartstider. Jag har även märkt att jag blir trakasserad av en från australien via e-posten.

Det var skönt att äta lunchrulle med Marx och Äldre Berusad Dam. De var också trakasserade och trötta. Idag pratade vi lite om så kallad generande hårväxt. Jag har tex ett generade torskskägg som jag får rycka med jämna mellanrum.
Allmänt | | 3 kommentarer |

I Never Looked, I Never Noticed

Idag har det börjat en ny omgång ungdomar på tekniska högskolan. De skrålar och gastar så man blir ytterst störd när man försöker ha det lite trevligt med popmusik och snask på kontoret. Äldre Berusad Dam tyckte vi skulle ringa snuten. Jag bestämde mig för att dra igen allt som går att dra igen och höja volymen på popen. Sen gick jag till gymmet varpå jag mötte upp Marx för att äta rulle.

Nu sitter alla de vuxna och flabbar. Annars har det inte hänt någonting idag.
Allmänt | | Kommentera |

Safe From Harm

Ja nu är man ju äntligen genomfestad. Min arma handläggarkropp har fått utstå en del prövningar de senaste tre- fyra dagarna. Men handläggarsjälen är ymnigt stimulerad. Handläggaransiktet ser ut som sju svåra år.

Kanske var det som vanligast roligast på efterfesterna. Kanske var det som vanligast roligast på fredagsefterfesten. Jag är numera en rutinerad festare.

På söndagarna återstår att tänka och konstatera. Jag tänker mycket på sanningen och konsekvensen nu. I'm confident när det kommer till både sanningen och konsekvensen. Jag är safe from harm. Jag är en gammaldags principmänniska, funderar på rätt och fel och sånt. Tror ändå det fungerar i längden.

På måndagarna som det är till exempel idag så är det möten med vuxna och stressen tornar för nu kommer ett nytt läsår och uppföljningarna måste vara klara och vi måste dimensionera rätt och vi måste se över processerna och i Nantes går det inte att få hotellrum. På måndagarna kan det hända att nya regnkappan kommer väl till pass. Till exempel idag är det så. På måndagarna kan man översköljas av besvikelse likt den som översköljde idag när jag insåg att det inte verkar bli mer beverly hillsrepriser på eftermiddagarna.  Får hålla till godo med generation fett och celebrity rehab idag tydligen.
Allmänt | | Kommentera |
Upp