They Say It Changed You

Måndag igen. Älskar måndagar numera på grund av det fantastiska TV-utbudet. Först ser man på EMS och sen på det okända. Sen vilar man efter helgen också förstås.

Helgen var som man brukar säga, "mysig". Jag hade gott sällskap både fredag och lördag i form av Cherry och Charlie. På söndan vakta jag barn. Det blev succé som vanligt. Efter att ha ätit tre skålar flingor vardera somnade Barnborgmästarn och hans syster ikladda varsitt diadem. Jag läste den urtråkiga boken nils karlsson pyssling fyra gånger också för att sömnen skulle infinna sig, men Barnborgmästarn hade svårt att hänga med i handlingen märkte jag på grund av karaktärerna ändrar storlek hela tiden.

Idag såg jag och Äldre Berusade Damen en riktigt äcklig bild på internet. Konstig och anskrämlig. Vi blev rädda. Det var mitt fel att vi såg den, min facebookvän så att säga men det är ju mörkt på kvällarna nu så det känns lite dumt att lägga upp ruskiga bilder. Tänk gärna på det.

Denna veckan känns ändå härlig. Extrakort och alla vuxna är på lov.

Ett praktiskt budskap: öppna inga hotmails från mig. Jag har bytt lösenord två gånger men det kommer ut lite obegripliga utskick fortfarande har jag märkt. ÄBD säger jag har nog fått en mask i datan. Typiskt.
Allmänt | | En kommentar |

So Unpretty

Oj vad länge sen jag blogga. Beror delvis på att jag varit i Östeuropa och köpt spetstrosor samt jobbat lite. I Östeuropa var det lite snålt med internet men bärs fanns det gott om.

Söndagen bjöd på viss helgläsning som var väldigt njutbar. Det var en riktig höjdarartikel i Dagens Nyheters söndasgbilaga. Den handla om en dam från Göteborg tror jag som en gång hört en vaggvisa från Kongo och då föll allt på plats på nåt sätt. Så hon for dit och leta upp pygméerna. UD varnade för att åka dit på grund av folkmorden och våldtäkterna och allt annat elände men hon åkte ändå. Sen när hon väl var på plats kom hon på att det som UD sagt faktiskt var sant så då for hon till Kamerun i stället.

Den var riktigt kul denna artikel. Äldre Berusad Dam har talat sig varm om den. Jag ska klippa ut och spara den, visa för vänner etc.

I alla fall, sen blev damen kär i en pygmé och försökte hångla men då blev han och hela byn jättearga så de fixa en annan kille från ett skogsbolag till henne i stället.

Allt detta skedde alltså nu på 00-talet. Sen blev damen sjuk där i skogen och åkte hem och lärde sig äta kött men mest av allt längta hon tillbaka.

Min hotmail börja spamma ut viagrareklam och sånt häromdan till alla i adresslistan. Vissa av mina gamla killar har hört av sig och tagit illa opp. Haha. De trodde jag skickat med flit. Typiskt killar, så himla nerviga. ÄBD tycker det är en toppenidé att skicka reklam för billiga erektionsmedel till killar och sen skylla på att det är spam.

Men vem bryr sig om potens egentligen? Tacka vet jag en god bok. Mojo är för di unga.

Dagens stämningsbild är från Prag. Där är alla urosexiga. Men det är fint ändå.
Allmänt | | Kommentera |

Best of All Worlds

Efter en rad härliga dagar kom nu en massa nederbörd. Men det gör inte så mycket. Nu bryter solen fram igen. I morgon åker jag till Praha ändå. Ska bli trevligt. I kväll ska jag se på tv. Annars inget fräckt att rapportera.

London bokat nu också. Mycket att se fram emot alltså.
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp