The Brave New World Arrives

Gbg - de talrika vädrens stad. Idag är staden nedsänkt i nån sorts dimmoln, man ser just inget av horisonten men på kontoret lyser ljusstaken och phil collins går varm på popmaskinen.
 
Alla Killars Talesperson tycker vi ska summera året så här på sista arbetsdan. Han säger att jag har haft ett rätt så starkt år med tanke på omständigheterna och han tycker även att min trend är positiv. Ql att höra! Själv är han missnöjd med sitt år men han säger han är glad att vi blev kamrater i alla fall.
 
AKT tycker det är så stökigt på mitt kontor att han inte vill komma in hit. Trist attityd men nu ska jag ta tag i oredan och blidka honom ty det har gått upp för mig hur mycket visdom han besitter.
| | Kommentera |

I was always looking left and right

Alltså vad hände? Julen är plötsligt över och här står man och handlägger som om inget hade hänt. Allt har varit så roligt och trevligt hemma i partyvåningen. Julen var väldigt succébetonad. Vi har haft kuddkrig, julstrumpor och gjort fräcka danser. Soffan byggde en julkoja och Ekorrsvansen gav gåvor. Toppbetyg till julen 14 helt enkelt.
 
På jobbet är det ödsligt. Det är bara Romeo, jag och Alla Killars Talesperson som är på jobby. AKT och jag har varit djupt försjunkna i samtal hela dagen. Vi har pratat om livet och flyktighet. Sen åt vi lunch i johanneberg och där såg vi en DK med sommarkläder. AKT sa att han hade doktorandskärp så det är inte omöjligt att man får se denne DK igen på campus. Nu vet vi i alla fall var han äter sin lunch.
 
Så många intressanta konversationer som har ägt rum på sista tiden. Flaura och fauna, adelsmän och radiodokumentärer som nämner namn på oskyldiga. Framtiden har väl aldrig varit mer rafflande?
 
Någon som vet vad det blir för år? Le Fosskare Qui Rit kanske?
 
| | En kommentar |

Crimes and misdemeanors

Jag har just idag ätit lurre med Marx, dt var 3vligt som vanligt, vi diskuterade sakernas tillstånd och så. Marx påpekade med anledning av det uppmärksammade kvinnoregistret att ju jag och Äldre Berusad Dam hade ett mansregister under en period. Vi registrerade män på blanketter och sen satte vi dem i Pärmen som vi förvarade på en säker plats på myndigheten, nämligen i ÄBDs kassaskåp. En massa känslig information kan man säga.
 

ÄBD säger dock att Pärmen är destruerad nu. I samband med att hon skulle flytta sitt pick och pack försvann en del godsaker, Pärmen, den mumifierade bananen och fräcka påsen för att bara nämna några. Men det var nog i grevens tid, ty nu avslöjas ju register på register…

 

Kan vi fortfarande åka fast? Troligen ja! Alltsom oftast plockar det ju förbrytare trots att brottet var begånget för länge sedan…

Vad kan åtalet gälla? Brott mot rikets säkerhet kan det säkert vara ty vi har ju mkt specifikationer om killars vapen. Så jobbigt att man ska vara orolig för detta nu också.

| | En kommentar |
Upp