On Such a Winter's Day

Näe, här kan man ju inte vara, det är ju rena rama istiden. Absolutely hateful. Jag åker till Kalifornien i stället tror jag bestämt. Mamma säger att jag ska akta mig för karlar och pappa säger jag ska akta mig för den obarmhärtiga solen.

Jag hoppas jag får se nån fräck kändis förslagsvis Chris Isaak.

I morgon bitti far jag. Först ska jag hinna med en semla med enheten. Farao vad gott det ska bli, är oskuld på semlefronten i år.
Allmänt | | En kommentar |

Att känna dig är en fjäder i hatten

Jag och den Äldre Berusade Damen har befunnit oss på stormöte med alla de vuxna. Vi älskar sånt. Man fick fralla och så fick man surra i små bikupor som det heter. Jag satt med Mustige mannen och några från sjöfartsprogrammen. Mustige mannen har gett mig träningstips och han har initierat en vadslagning angående antalet os-medaljer som Sverige ska kamma hem. Jag var betydligt mindre optimistisk i min vadslagning än övriga på enheten. Hittills har det ju inte kammats hem någon medalj mig veterligen så jag ligger bäst till.

En av mina favoritförfattare dog häromdan, JD Salinger. Jag trodde i och för sig att han redan var död så jag blev inte ledsen på det sättet men ändå lite sorgligt. I alla fall, han har bland annat skrivit en utmärkt novellsamling som heter For Esme - with Love and Squalor. Jag tänker att det är en titel jag själv skulle kunnat använda den dan jag skriver en hyllningsbok till Esmelon. För vad vore livet utan Esmelon? Halksmärtor, polarkyla, bjudskandaler och annat oskick som drabbar oss bleknar alltid bort i skimret av henne.

Jag och Esmelon är stolta över att vi har fått nya vackra vänner i den unga generationen! Det rör sig om två tjusiga damer, kantade av framgång och glans. Ni kanske har sett dem nån gång, de är allt som oftast som två kristusar i baren. En frälser med toner från förr och nu och en bjuder på retorik och gafflande. Och när alla andra har gått får jag höra både Alice och Man över bord. En välsignelse rakt in i hjärtat.

Allmänt | | En kommentar |
Upp