Little man, what now?

Några dar till, sen semme. Gör storslagna planer på egen tass och tömmer kontona, i alla fall lite. Minns hur roligt det var på roliga veckan och köpte en Morrisseybiljett för 1k. Så tänker jag att Spanien vore en bra plats att hänga lite. Hökar på lämpliga biljetter nu bara. Hur många killar finns det i Spanien egentligen? Riktigt många tror jag. Killklubben säger att Frankrike och Italien är mer klassiskt killstarka länder. Men det står mellan Grekland och Spanien enligt de praktiska förutsättningarna. 
 
Igår hade vi sommaravslutning med killklubben + Marx på landala torg. Ytterst 3vligt. Vi sammanfattade terminens killaktiviteter och killproblem. Vi såg Skallepär också. Sen gick jag och hängde med Sern och LN på kokaino och plötsligt var dagen slut i ett nafs.    
 
 
 
 
| | En kommentar |

Can I get a witness?

Igår blev jag utsatt för brott: brytande av post eller telehemlighet. 4 kap. 8§ i brottsbalken. Nu är alla koder bytta till sexsiffrigt och fingeravtryck krävs. Enheterna ska gömmas och dörrarna är stängda och låsta. Bara damer och betrodda kommer att tillåtas i partyvåningen framöver. Jag ska stanna i mitt landskap med undantag för en och annan resa österut. 
 
Nä vad tror ni, ska man ha denna bilden på väggen kanske? 
 
 
På senare dar har jag fått förmånen att träffa nya vuxna. Jag tycker jag får mycket uppkskattning av de vuxna som jag hänger med nu och det visar att det går att vara vän med vuxna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
| | En kommentar |

Narrow escape

Well, nu har jag checkat in i en helt ny handläggarmiljö, full av mustiga qvinnor, nya vuxna, barnskelett och annat ql. Jag tror jag tycker om mitt nya jobb. Det finns inga killar här men det känns som en parantes numera, jag har ju en DK (drömkille) nu och har inget intresse för den stora killmassan egentligen. Är så taxam och lättad att jag nu ska slippa de ondskefulla vuxna på tekniska högskolan även om jag ju undrar hur det ska gå för den gamla trötta gnälliga enheten. 
 
Äldre Berusad Dam sitter två trappor ner och jag kan gaffla med henne nästan obegränsat. I mitt nya rum är det lugn och ro och inte så många störningsmoment som på tekniska högskolan där de vuxna högljutt gick runt "på knäna" och "koncentrerade sig på att överleva" innan klockan blev tre och det var dags för de vuxna att gå hem och vila utan att ha uträttat ett enda dugg.  
 
Denna helgen var en extra lång helg och i Gbg var det mycket varmt och behagligt. Jag kunde till och med hoppa i plurret i lördags! Sen hängde jag i Halland, där var det kallare så där ville man ej bada men lapa sol kunde man i alla fall. Tjock och rund är min lekamen numera eftersom jag har en baby i magen. 
 
 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp