This Is How We Feel

Hej alla gulliga bloggläsare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Har förstått att det finns viss efterfrågan på de skärvor av mitt handläggarliv som skildras här. Well, jag är tillbaka bakom tangenterna.
 
Jag hade magnifik tur igår. Kanske var det ödet eller slumpen eller kanske bara rätt. Men i alla fall så träffa jag Skrattande Fosskarn igår. Plötsligt stod hon framför mig i all sin prakt i full färd med att fixa kuvert av olika slag. Det hela ledde till en lättare middag och ett glas rusdryck på en lokal sylta. Det var inte bara trevligt och utsökt, det var även goda råd man fick sig till livs. Utöver alla avstämningar om den sociala sfären då förstås. Jag berätta tex vilka som gainat och vilka som blivit kufar.
 
Kan man få lov att utfärda en varning också. Det hära stället som heter Pustervik. Alltså ett ganska horribelt ställe egentligen. Speciellt när det kommer till att behandla kunder väl och när det kommer till maten. jag och den Äldre Berusade var där i veckan. Extra dålig service och matförgiftning och ja, det är verkligen dags att aldrig mer gå dit.
 
Nu är det i alla fall helg helt plötsligt. Rusdryck ska inmundigas ( på rövarkulan alltså) och bullar ska ätas. Vi ska nog även boka en resa. Det blir idel trevligheter med andra ord.
 
 
| | 3 kommentarer |

Have the Cake and Eat it

Idag har det redan blivit fredag och veckan har om sanningen ska fram innehållit en del motgångar. Men Äldre Berusad Dam är på extra gott humör nu när kärleken blomstrar så frodigt som den gör. Klingande skratt kan således höras varhelst vi drar fram. En mycket förmildrande omständighet när man drabbas av frustrationer.
 
I dag fyller Skallepär 40 bast. Det blev tårta på enheten. Monkey ville ej ha tårta pga hon ska tappa vikt till ett bröllop hon ska gå på och klänningen är tydligen bara typ stl XXL så det ska bantas. Modelejonet säger han bantar bara mellan måltiderna.

ÄBD hoppas att åskan ska slå ner snart så det blir strömlöst på campus och vi kan gå hem. Det vankas tydligen handläggarafton!
 
 
| | Kommentera |

In a Different Place

Vilken dödstrist helg alltså. Har levt kyrkråttans liv på sistone och ej unnat mig att gå på phestiwal eller andra roligheter. Detta beror på att jag tänkt åka till Amerika inom kort, lägger en smärre förmögenhet på trafikskola samt att det ej var någon orkester på festivalen som jag ville se särskilt mycket. Min kille sa att det var ql men inte jätteql på den dära festivalen.

Själv ägnade jag helgen åt litteratur och träning. Har trampat och joggat i en hejdundrande fart. Det finns tydligen annat i livet än rusdryck och popmusik.


På campus Johanneberg finns det få glädjeämnen. Ett av dem är dock en eventuell sorti inom kort.
Allmänt | | Kommentera |
Upp