Commercial Alternative

I fredags satt vi en liten skara trötta handläggare och hängde på ett av Gibraltargatans bästa lunchställen. Vi skulle käka rulle med coca cola och satt och narrades lite lojt. Vi kände att det inte direkt var fräcka fredag i luften. Men riktades vår uppmärksamhet mot storbildstvn där en mycket märklig reklamfilm gick igång. En reklam för en kaka med en slogan som löd "1. vrid, 2. slicka, 3.doppa" . Sen fick man se en fullvuxen man som slicka på en kaka eller vad det nu var samt en liten gosse som fistade ett mjölkglas. Det hela ledde naturligtvis till att vi blev helt chockade av hur fräck fredan plötsligt blev.

Allmänt | | Kommentera |

World In Motion

Ännu en riktigt rolig helg trots regn och blåsväder. Det är bra med blåsväder, mycket snyggt kan komma farande med vindarna, det har erfarenheten visat och erfarenheten är ett ytterst bra verktyg enligt min åsikt.

Idag har jag åstadkommit en hel del i form av gymträning och långlunch på persiern med Äldre Berusade Damen. Vi pratade om konstiga killar som vi gafflat med på sista tiden, speciellt ÄBD hade erfarenhet av det från den gångna helgen. Konstiga killar är för oss ett mycket kärt samtalsämne. Det är höljt i mystisk dimma detta fenomen.

Igår hängde jag med min familj. Först blev jag nerbrottad av självaste barnborgmästarn, sen fick jag urgod mat, presenter, blommor, tårta och en rungande applåd. I min familj finns inga surmular.

Snart ska jag och ÄBD damma av våra gullometrar och gå och kolla på fotbollsVM på nån fräck sportbar. Eventuellt redan i morgon på Brasilien mot Nordkorea. Det tycker vi verkar intressant. Vi  hoppas nordkoreanerna kommer rymma likt de östtyska sportstjärnorna gjorde förr i tiden. Sen kommer semestern snart. Livet har mycket i sitt sköte att komma med tycker jag nog.

På jobbet dominerar just nu Jobbiga Flickan. Inte ens Gud själv kan hjälpa en så jobbig flicka. Kanske ska jag och ÄBD trycka upp tröjor där det står. "Jag är fet - du är jobbiga flickan. Jag kan banta"Allmänt | | 3 kommentarer |

Bad Vibes

Tanke och känsla, ibland är de överens. Jag har nog gjort en och annan dålig investering.

En av de mindre viktiga var en grundlig och dyr tandläkarundersökning som föranleddes av tandvärk som höll mig vaken härom natten. Jag hade dock inga fel på tänderna utan det var någon form av fantomsmärta verkar det som. I alla fall har det gått över nu. Och jag slapp en arbetslunch med de vuxna och fick alibi att träffa Le Fosskare qui rit i stället. Betydligt bättre.

Helgen var så bra och kul att jag fortfarande går och skrattar åt vissa episoder. Andra inslag var lite mer tråkiga men de är ju försvinnande få om man ser till livet i stort. Det händer riktigt mycket bra saker just nu! Alla de nya.
Allmänt | | En kommentar |
Upp