Millions of Mind Guerrillas

Idag har det varit extra dött på kontoret. Jag gick iväg till gymmet en sväng, jag behövde det mer än någonsin. Sen lurre på persern med Marx som också är i tjänst. Marx tyckte maten var för fet, själv tycker jag det är gott med fet mat. Marx drev med mig och mina killuttalanden. Sen pratade vi om knark.

Nyss ringde Zern och vi pratade om livet och kärleken. Länge och väl. Zern är som balsam för själen.

Jag har skrivit ett strängt brev som jag inte har skickat också. Kanske skickar jag det sen. Eller i morgon. Eller aldrig.

I kväll vill jag nog ta ett glas om jag inte är för sömnig. Vi hörs om det.
Allmänt | | Kommentera |

I Wish I Knew How to Quit You

Kära bloggläsare, nu är jag åter i bloggosfären efter ett litet juluppehåll. Nu är jag också tillbaka på arbetsplatsen. Emotionally drained one might say. Det finns dock en hel del snask och bullar att tillgå i pentryt för den som inte fått nog av dylika varor.

Jag firade julaftonen med mina närmast sörjande kärnfamiljemedlemmar i vanlig ordning. Jag hittade plötsligt en ask med mozartkulor som jag tog för mig ur ty jag hade för mig att jag tyckte det var gott (nu vet jag bättre). I alla fall så var det tydligen julklappen till Kerstin och Ulf som jag på ett barbariskt sätt hade försett mig från så det blev bannor från mor och far som resultat. Just snyggt. 

I alla fall, slutet på året närmar sig. Vad trevligt det ska bli med nyårsafton! Vi har ett härligt gäng firare och en härlig plan på tapeten. Mitt nyårslöfte är att inte ägna mig åt förkastade hypoteser mer. Jag tror det var Karisma som sa: nu går vi framåt, nyttåt.

Dagens stämningsbild är från barndomshemmet där jag en gång (som litet barn) gjorde ett handavtryck på golvet som har fått leva kvar. Shoulder tycker det påminner om Blair Witch Project men jag tycker det är lite fint.
Allmänt | | 2 kommentarer |

With Your Magic Smile

Idag har våra semesterdagar för nästa år ramlat in. Jag och Äldre Berusade Damen har kontrollerat flera gånger och man kan tydligt se att det finns gott om dagar till de resor som planeras under året 11. Amerika, Rivieran och sista minuten till Grekland.

Det står också klart att det ramlar in lite lön om några dagar. En annan god nyhet är att det kommit en massa snask med fruktkorgen. Tyvärr är snasket redan slut ty de vuxna har ingen botten när det kommer till snask har jag märkt.


I kväll ska ÄBD laga mintkyzzar och jag ska kanske ta ett glas. Zern ska packa och jag ska sakna Zern ♥ .


Allmänt | | Kommentera |
Upp