Tail of Two Cities

Har tillbringat en del tid med min tjusiga väninna Ekorrsvansen de senaste dagarna. Ekorrsvansen har framtassarna och nosen i Fräckestan men jag märker att svansen och hjärtat är fast här i Göteburg. Det är bra, det gäller att få hit resten av ekorrkroppen också. Varhelst man drar fram med Ekorrsvansen hänger det runt olika klasar med drömkillar. Killar med ögonfransar och killar av sammet och alla möjliga sorters killar. Alla vill ha en skymt av denna svans. Hon är en DK-magnet helt klart, men även jag dras till henne. Vi brukade ses vid Glädjebubblan men nu är det ej någon Glädjebubbla där längre.
 
En DK i Ekorrsvansens crew ska vara med i en så kallad zoorientering, inne i en djurpark här i väster! Så himla fräckt och ql! Jag antar att kontrollerna kommer hänga inne i burarna bland djurens matskålar. Jag vill minnas att det  var en apa som försökte mörda sin apskötare där för några år sedan så det är nog inte direkt riskfritt. Jag hoppas inte djuren smittas av orienteringsdöden bara. Och jag vill inte se något orienterande i modelejonreservatet i Leuven.
 
 
 
 
| | En kommentar |

Andrea Zuckerman

Oh måndag! QL! Snart kör vi flumklubben här på våning 6. Tror vi ska kolla om våra auror har förändrats. Varmt och skönt är det också, inga spända muskler och händerna kan svinga löst och ledigt utanför rockfickorna.
 
På måndagarna står det en alltid en liten flock med Jehovas vittnen och missionerar precis där man går in på campus johanneberg. I morse var det  i alla fall en jättegullig indiejehova som stod där och viftade med senaste numret av  Vakttornet (eller är det Vakna! den heter? har glömt ) . Alltså en kille. Jag tänkte för ett ögonblick då att jag skulle ta honom i handen och ta med honom till min trygga hamn på våning 6 i fysikhuset och rädda honom från sekten. Hjälpa honom att fly. Det blev inte av men kanske nästa vecka, han såg verkligen urtrevlig ut.
 
Such a long and QL helg var det också. En timmes extra helg. Hederligt skräckfilmsväder och klasar med drömkillar, DKs, överallt.
 
Sometimes it gets lonely on LA Freeway, man vill tillbaka till rötterna, så i lördags åkte jag ettans spårvagn till Beverly Hills Nouveau. När jag gick av var jag nära att hamna i lilla Alingsås men efter idogt sökande och dimmiga minnen av någon villafest på nittitalet kom jag fram till Jerry med familjs nya drömvåning. Där var det jättefint och alla var jättefina och allt var drömmigt som på den gamla goda tiden. Jerry hade fått stenlunga men annars såg alla friska och även slanka ut. Hängde mest med Shoulder och Adrock. Jerry sa det är bra att jag är  glad för då håller man sig frisk. Jag hoppas inte hans stenlunga beror på någon form av moll. Men jag kan själv vittna om att efter molhjärta kommer dur.
 
Sen gjorde jag en kanadensisk sorti och hamnade plötsligt i city med lite gullisar från kungälv.
| | En kommentar |

The bar is a beautiful place

Alltså min arbetsplats är ju en guldgruva full av förmåner. Dels är det det killtätaste distriktet i stan och dessutom får man ofta presenter. Till exempel erhöll jag en spaghettislev från Unilever nyligen, för att inte tala om banverkets tablettaskar som frikostigt delas ut till alla oss som inte kan motstå.
 
Men! Ni vet väl att det finns en ännu bättre och helt ny guldgruva i stan? Man vill ju atlltid gå på lokal om man kan och man går mellan pusse, pubbe och kokaino och tänker att man vill hellre gå till en helt ny killallé. Och då går man till Folk! Just det, så QL med en ny plats dit man kan gå och svärma! Dessutom fri utsikt över gatans teater, lockiga speglar och Karismas goa mat!
 
Låt mig utveckla min upplevelse. Man går in genom dörren, in till vänster förbi en killallé med gulliga killar, skånska killar, sympatiska killar, killar med keps, handläggare från systeruniversitetet, medicinska killar, killar med blandade egenskaper och även övriga sorters killar. Man bländas plörtsligt av Karisman. Man får himmelska saker att äta som är gjorda av ost och man dricker en flaska till för paradiset.
 
Stämningsbild på hur lite det blev kvar på tallriken:
 
 
Karisma säger det regnar killar i Gbg nuförtiden. Män och även rusdryck.
 
| | Kommentera |
Upp