It's Nothing I Can't Deal With

Jag håller på att byta kontor. Alla gamla handläggarprylar och stämplar ska ned i kartonger. Ett fasligt arbete. I morgon får jag en ny utsikt.

Häromdan hade vi stormöte med internationella referensgruppen. Direktören ville inte ha nån bulle sa han ty han behövde tydligen "tänka på bikinilinjen". Själv åt jag en bulle trots konsekvenserna. Man vill ju känna att man lever.

Idag åkte jag ner på stan för att äta lurre med ET. Jag åt tonfirre och fick tillstånd av ET till att äta detta. Sen satt vi och gaffla så länge så jag missade ett möte och fick bannor av en av de vuxna.

Jag har även läst mitt horoskop i Aftonbladet och det såg lovande ut. Esmelon däremot fick ett halvdåligt såg jag. Något annat har nog inte hänt idag.

Allmänt | | En kommentar |

Life is Live

God morgon världen, kära vänner och bloggläsare, ni är några trogna kan jag se på statistiken.

En solig söndag tornar upp sig. Som av ett mirakel mår jag ytterst bra trots att natten har tillbringats bland flickor och flaskor.

Och det har slagit mig att mina vänner har så hög kvalitet och att de är så bra fynd. Vi pratade om livet och männen jag och flickorna. Jag vill mena att ingenjörskonsten har kommit långt nu - för regn och storm behöver ingen vara rädd men för männen finns mig veterligen inget fungerande skydd. Och vi pratar om fasan som kan drabba och hur svårt det alltid är att söndersprängas.

Fredan var också riktigt flott må ni tro! Fräckare fredag kan jag nog inte minnas. Dessutom bjöd Infratest på popkonsert som var ljuvlig och bra.

Jag är redo nu för den fagraste årstiden. Mitt nya franska läppstift och det nya solskenet kommer göra våren extra sevärd tror jag.

I morgon ska jag och Äldre Berusad Dam troligen gå till Kaffebarnets grav och samla fakta om de vuxna. Ty hårt arbete är den grundval på vilken hela vårt samhälle vilar.
Allmänt | | Kommentera |

The Future of Rock'n'Roll

Häromkvällen när jag varit och intagit lite påsklamm i sällskap med min familj så skulle jag gå hem och hänga i min soffa hade jag tänkt. Ha lite Lo-tid. Men hör och häpna: dörren gick inte att låsa upp! Jag fick ringa smeden. Smeden kom med sina verktyg och försökte utan framgång analysera felet. Det var ett mycket ovanligt fel sa smeden, ty nyckeln gick endast att vrida åt ett håll och det var fel håll. Tydligen ett brott mot de låsmekaniska principerna.

Smeden visste naturligtvis på råd trots detta och han tog raskt fram en lång och buckli pinne med små krokar och lampor och magneter. Sen tog han in pinnen genom brevlådan och mixtrade sig in. Sen tog han ett stort stämjärn och börja tälja. Sen plötsligt fungerade allt igen och smeden sa farväl.

På vårat jobb har de installerat en chatfunktion i handläggarmailen. Idag har jag och den Äldre Berusade chattat länge och väl. Mycket kul. Vi ska dricka bärs snart, det är så bra för håret. Helt plötsligt har man lika håriga ben som en gorilla- då vet man att det har vankats bärs.
Allmänt | | Kommentera |
Upp