Strålande stjärna

Den Äldre Berusade Damen har skickat ett virtuellt julkort till mig. Denna gång var det inte virus utan bara en urvacker sång, så skruva upp volymen:

Julkort

Nu är det jul igen. Det är jul hela tiden anser vi. Kanske behöver du ett julklappstips? Överväg då följande: 

Varje jul drabbas hundratals oskyldiga modelejon av olyckor. Olyckor som kunde förhindrats om vi alla tänkte till innan vi satte oss vid ratten. Hoppet för Modelejonen är snart släckt. Men DU kan göra skillnad! Stöd oss i vår Don't dress and drive-kampanj. Ditt bidrag är värdefullt!

Tack vare ditt stöd kan ModelejonAid köpa in mat, vatten och mediciner som skadade och omhändertagna modelejon är i behov av fram till dess att de är starka nog att placeras ut i regnskogen, för att där klara sig själva i frihet.

Undertecknad och Äldre Berusad Dam har ett konto på Caymanöarna där ditt bidrag kommer väl till pass. Kontakta mig för mer detaljer.

Vi och alla modelejon tackar DIG och tillönskar dig en riktigt snygg och fräck jul!

Allmänt | | En kommentar |

She's Missing and I'm Lost

Det är så mörkt i Skrattande Fosskarens fönster, flitens lampa lyser inte längre med sitt varma sken. Inget är sig likt nu när hon är borta. Jag saknar henne som öknen saknar regn. Jag hoppas hon snart kommer åter till våran gata och skänker glädje, analys och skönhet till kvarteret.

En sak som Skrattande Fosskaren och jag tycker man kan göra för världen är att hjälpa till med mikrolån till utvecklingsländer. Vi gör det här.

Jag och Äldre Berusad Dam har kommit över ett parti reflexer med periodiska systemet på. Väldigt fräcka och snygga. Vi gav en till Shoulder när vi träffa på honom. Han blev glad och knöt genast fast den i rocken. Vi har bestämt att vi ska ge dem till killar som vi tycker om och sen blir det lättare för oss att följa efter dem i mörkret.

I helgen fyllde min farza år. Vi var hemma i föräldrahemmet och hängde, jag syskonen och alla syskonbarnen. Sen hittade syskonbarnen linjaler och började slå på undertecknad som fick fly i plågor likt en pryglad träl.

Allmänt | | Kommentera |

Facts of Life

Äldre Berusad Dam är hemma från Mexico igen. Hon är så bruvn så jag kände inte igen henne. Hon säger hon kommer emigrera till Mexiko inom kort. Allt är tydligen bättre där. Vi har smidit en del planer nu, nästa år kommer bli så kul!

Idag fikade vi på kåren och jag fick för mig att jag skulle vara lite wild & crazy och passade på att beställa en "jullatte". Den visade sig innehålla en sliskig julessens. ÄBD sa att hon inte gillar essens. Jag gillar inte heller essens. Det var 23 kronor som inte förvaltades väl, ty denna jullatte var fullständigt odrickbar. Men en doer måste chansa ibland. Det är chansningen i sig som är det värdefulla, inte resultatet. Detta är jag och ÄBD helt på det klara med och vi ska sålunda börja dokumentera våra chansningar i ett exceldokument nästa år.

Allmänt | | Kommentera |
Upp