Can't Pretend That I Don't Know

Igår träffade jag äntligen bekantskapskretsens stiligaste hjärnfosskare, Dr Våropher. Vi var på Krakow och drack bisonvodka och pratade om Hawaii, hjärnan, indiebegravningar, hermafroditer och hypnos.  En fräck grej, eller jag menar ett projekt som Dr Våropher tydligen håller på med är att han ska samla ryggvätska från hela landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr och blanda all ryggvätska i en stor gryta. Jag kommer inte riktigt ihåg varför.

Stämningsbild:I morse åt vi kompetensfrukost i livsgänget och började prata om rymden. Jag var tvungen att läsa lite nu i rymdstyrelsens frågelåda. Jag läste jämt där när jag hade rymdfeber 2006.

Fråga: Kan man ha med sig husdjur i rymden?
Svar: Djur klarar sig lika bra som människor i rymden, så det går bra.

Fråga: Kan man ha ett växthus i rymden så att man kan odla egen potatis t ex?
Svar: Ja. I framtiden kommer det troligtvis att finnas potatisodlingar ombord på rymdskepp, eftersom man bör vara så självförsörjande som möjligt. Ju mindre man måste få utifrån, desto bättre. Man måste nog skapa konstgjord tyngdkraft iväxthusen för att plantorna ska kunna växa som de ska.Allmänt | | Kommentera |

Now Is the Time, Now Is the Time...

Igår var jag på bio och såg facebookfilmen. Den var urbra. Det var en rolig scen när en advokatflicka utbrister "Bosnia - they don't have roads but they have facebook". Mitt sällskap utbrast då i ett bullrande skratt och ropade högt och ljudligt att de visst har roads i Bosnia. Då skämdes jag ty på bio får man ju visserligen skratta bullrande men man får inte undervisa sina medmänniskor. Vi drack vin också och sen var kvällen slut.

Jag tänkte dock på min och Äldre Berusade Damens gamla idé från 2005 med campustraffen.se som vi aldrig lanserade. Vi kanske skulle blivit rika? Vi ägnade oss mer åt en av våra andra affärsidéer, skilsmässobyrån, ett projekt som inte heller sjösatts ännu.

Idag har jag arrangerat ett kvalitetsseminarium. Det blev inte så bra ty det finns ingen som kan analysera nåt över huvud taget här. Sen hittade jag ändå en analys.
...for your friendship to end.

Lyssnar på specials idag.
Allmänt | | Kommentera |

Rather Than You, I Prefer Solitude

Åh bloggen- plötsligt hetare än Scarlett Johansson! Rekordsiffror och då har inte ens nån reklam gjorts. Jag ska nog göra reklam.

Idag har jag haft en massa arbetsuppgifter. Allt har gått bra. Bland annat har jag ringt ett telefonsamtal, tröstat en gråtande fransyska och bett sekreteraren faxa ett viktigt fax. Sen var jag på möte med bland annat Kanindamen och Skräphögen och de skränade och höll på med sina orimliga utspel i vanlig ordning. Nu är jag helt utmattad och har stängt in mig.

Jag och Honungen pratar om att kanske resa bort på nyår. Rakt in i Europa. Det är så bra med nyår, det rasslar in en massa semesterdagar som på beställning. Det enda som kan kännas bättre skulle väl vara fest i Lägenheten tänker jag. Minns ni denna legendariska phesten i Lägenheten? (bild snodd av Maja)Två banbrytande nyårslöften som jag avlagt:
år 2000: sluta vara snäll mot såna jag inte gillar
år 2005: borsta håret varje dag
Båda har gått sådär.
Allmänt | | En kommentar |
Upp