Hole in my soul

Tog ner några hyllplan i soldatrummet som mitt ex borrat upp. Så här blev det:  
 
Känner mig mycket negativt inställd.
 
 
| | Kommentera |

I Feel My Luck Could Change

Hello alla bloglovers!
Ännu en stillsam torsdag på medicincampuset. Tror det bara är sju dagar kvar att handlägga nu innan det är dags att vila opp sig innan man blir kejsarinna. Ändå ytterst overkligt. 
 
Förra veckan besökte jag vasastans bästa spådam! en fin present från min killklubb. Spådamen tyckte jag var lätt att läsa av och hon var full av smicker. Hon berättade bland annat att jag varit ett känsligt barn och redan som barn hade jag tydligen svårt för vissa vuxna. Hon sa också att jag borde blivit fotomodell i stället för då hade jag haft mycket jobb. Jag ska inte vara rädd för ledvärk och jag gillar att dansa. Vi kommer få en kul dotter och allt kommer bli toppen i halland. Dessutom kommer vi ha bra ekonomi och ett hus av trä tydligen. Det sista gäller nog på längre sikt gissar jag. Det där med att ha svårt för vuxna stämmer ju i alla fall även om jag numera har många trevliga vuxna på min arbetsplats. 
 
I alla fall, oavsett vad spådamen sa så känns det som jag har tur med allt möjligt numera. Som att varenda gubbe blir grön direkt där jag drar fram. Det kan väl inte fortsätta så här? 
 
Vad ska jag göra med mitt hår? Har hårappointment på måndag vet ej vad jag borde göra. Borde jag ha en praktiskt mammafrisyr? Vill nog helst inte det. Snälla läsare hjälp en strandad val! Vet ju att kvaliteten kommer försämras drastiskt det närmsta halvåret. 
| | 2 kommentarer |

Near and also far

Fem veckor cirka till baby arrival nu. Surgery is the preferred option, både av mig och förhoppningsvis även av vårdapparaten nu när det uppenbarat sig att smärtan i revbensspället orsakats av att babyns huvud ligger uppåt och orsakar tryck. Oavsett ska inte gamla damer som undertecknad försöka sig på att utmana funktionen i de trånga gångar som leder vägen ut för babyfostren. Det kan aldrig sluta bra, det inser man instinktivt. 
 
Min kropp är just nu ett estetiskt haveri, inte minst klädmässigt. Jag ber om ursäkt till domaren, advokaten, åklagaren, juryn, skönhetsrådet, exportrådet samt alla som behöver beskåda eländet. Jag fantiserar intensivt om smalare och mer välklädda tider. Hoppas de infinner sig redan under Q1 2017. 
 
Världens börser är utmanade förstår jag det som i och med alla tokigheter i omvärlden. Som tur är verkar djuronkologin vara en stabil branch och det är ju där jag lagt mina senaste investments. Det finns kanske de som skulle säga att jag ej borde ägna mig åt börshajerian men de tittar för mycket på hur det gått hittills. Det är ju alltid framtiden som räknas. 
| | Kommentera |
Upp