Stayed alive so far

Nu har jag varit handläggare i tio år! Det kan vara på dagen idag som vi samlades ett gäng handläggarrookies med en månadslön om ca 13 000 och nu sitter vi här, snyggare, rikare och mer kompetenta än någonsin förr. 
 
Håller på att febrilt försöka ordna lite semester. Måste sola benen innan hudsäsongen. Så svårt dock att hitta lämpliga resor. Ofta kan man hitta en biljett för fyndpris men resten kostar rena rama rymdsafaripriserna. 
 
Äldre Berusad Dam har köpt gröna hantlar. Själv har jag silvriga som jag haft ett bra tag men jag använder dem praktiskt taget aldrig. 
| | En kommentar |

A bad cover version of love is not the real thing

Ja på allmän begäran måste bloggen naturligtvis skrivas. Trots att jag åter är på bar killbacke och att jag är helt utan lifsinspiration. Samhället måste faktiskt göra något åt alla dessa killar med killdepression! 
 
Alla Killars Talesperson har sagt till mig på skarpen nu att jag måste byta killgenre. Han säger jag ska inte kasta popcorn på någon enda kille under 35 års ålder och han har gett mig ett antal kontrollpunkter att granska för att se om killarna har killdepression. 
 
Allt detta och mycket mer finns nedtecknat i vårt styrdokument Killvision2015. Enligt detta styrdokument är det nu dax att inleda den stora våroffensiven. 

Varsågod - Våroffensivens riskanalys:

En av de största utmaningarna i våroffensiven är att hitta etablerade, allmänbildade killar 35+ som inte vill fly in i skogen eller till Berlin utan vill åka dit med oss! För detta ändamål har AKT arbetat fram en enklare punktlista att utgå ifrån och ha med sig i fickan för att känna igen den krisande killen. Listan ska ses om vägledning och är på intet sätt komplett.

Krisande killar:
1) Förklarar beteenden med ”Jag mår lite dåligt just nu”.
2) Mytologiserar sig själva och beskriver sina känslor som en naturkraft.
3) Ställer inga eller otrevliga frågor.
4) Tycker sig vara hjälplöst fast i sin omgivning.
5) Växlar mellan förolämpningar och komplimanger.
6) Är gulliga en dag och avståndstagande nästa.

| | 5 kommentarer |

China in my hand

Jaha, då har man varit i landet Kina och kollat på killar. Där finns det killöverskott. Jag tror det finns mer än en halv miljard killar i landet Kina! Aja, jag är fortfarande ogift typiskt nog.
 
I Kina hade jag tänkt äta litervis med sötsur sås men det blev allt möjligt konstigt. Fågelägg, sköldpaddssoppa, gåsmage och obestämbara slemrätter för att bara nämna något av det jag smakade på. Det var ej så jättegott men man får ju bjuda till. I alla fall så var det QL i Kina, dessutom varmt och exotiskt på alla möjliga sätt.
 
Jag shoppade också en rödgardistmössa.
 
 
 
 
 
 
 
| | En kommentar |
Upp