Time enough for counting

Goddag!
Jag och Äldre Berusad Dam har som vanligt gått från dreamers till doers och numera har vi gått och blivit börshajar! Snacka om att framtiden ligger för våra fötter nu då vi fått denna nya hobby. Undra när vi kan sluta jobba, förhoppningsvis innan jul! Sen kommer jag åka helikopter till Varberg då jag ska hälsa på där.
 
Ni undrar kanske hur vi tänker? Att det är lite stormigt där ute på aktiemarknaden just nu? Vi har naturligtvis satsat på branscher där vi är väl bevandrade och ”förstår” kulturen, dvs HM, Kopparbergs och Biometrik. Hittills har det gått mkt dåligt för våra aktier men det är för att det snart kommer en raketeffekt. Vi känner framgångsvindarna blåsa och yra och omvärldens avundsjuka kritik låter inte vänta på sig. Folk verkar helt enkelt ha svårt att stå ut med vår kommande rikedom.  
 
Börsen är ju farlig nu, bara de tuffaste törs gambla! Uthållighet och mod - Det är egenskaper som utmärker dagens kapitalstarka börshajar som oss. Vi har poängterat för våra killar att vi alltså är börshajar numera och att det inte spelar nån roll hur mycket de än försöker, de kommer ändå inte bli mer än finansvalpar. Det är viktigt att klargöra och markera för sin kille vem de har att göra med. Förresten verkar alla killar i vår omgivning bli avundsjuka och missunnsamma bara för att de inte är riskkapitalister med mod och uthållighet. 
 
Det viktiga är i alla fall just nu att vi sitter i båten och att vi inte försöker fånga någon fallande kniv. Vidare känns det jätteQL att vara delägare i HM! Jag trivs bra med det. Vad ska man ha på sig på bolagsstämman? Får man bulle eller brukar det vara fralla? 
 
| |
Upp