Där handlingen tar slut

Igår var en alldeles underbar dag pga alla nätverken på tekniska högskolan slogs ut. Så då fick man gå hem och "jobba hemifrån". Vi trodde ett tag att det var nätverket Anonymous som hade hackat oss men sen visade det sig att det var någon som hade gjort sönder en sladd eller nåt sånt. Såg fram emot flera veckors "hemarbete" men så blev det nu inte. I alla fall, det var en stor glädje just igår.
 
Ni kanske undrar hur det gick på första dagen på killterminen som ju var igår? Vad jag hade på mig, vad jag gjorde etc? Om ni undrar om jag sa hej till någon DK så är svaret ja. Jag tror tyvärr denna DKn är för smart för mig dock. Jag har ju inte det spänstigaste av intellekt, speciellt inte efter att ha tillbringat så här många år på tekniska högskolan.
 
Idag på andra dagen på killterminen har jag verkligen extra tråkiga kläder på mig. Hoppas jag inte träffar nån DK när jag ser så här töntig ut. Modelejonet sa innan att man alltid kan satsa på svart om man är osäker. Sen kastade han snöbollar på oss flickor.
| |
Upp