The bar is a beautiful place

Alltså min arbetsplats är ju en guldgruva full av förmåner. Dels är det det killtätaste distriktet i stan och dessutom får man ofta presenter. Till exempel erhöll jag en spaghettislev från Unilever nyligen, för att inte tala om banverkets tablettaskar som frikostigt delas ut till alla oss som inte kan motstå.
 
Men! Ni vet väl att det finns en ännu bättre och helt ny guldgruva i stan? Man vill ju atlltid gå på lokal om man kan och man går mellan pusse, pubbe och kokaino och tänker att man vill hellre gå till en helt ny killallé. Och då går man till Folk! Just det, så QL med en ny plats dit man kan gå och svärma! Dessutom fri utsikt över gatans teater, lockiga speglar och Karismas goa mat!
 
Låt mig utveckla min upplevelse. Man går in genom dörren, in till vänster förbi en killallé med gulliga killar, skånska killar, sympatiska killar, killar med keps, handläggare från systeruniversitetet, medicinska killar, killar med blandade egenskaper och även övriga sorters killar. Man bländas plörtsligt av Karisman. Man får himmelska saker att äta som är gjorda av ost och man dricker en flaska till för paradiset.
 
Stämningsbild på hur lite det blev kvar på tallriken:
 
 
Karisma säger det regnar killar i Gbg nuförtiden. Män och även rusdryck.
 
| |
Upp