Nothing changes on new year's day

Jullovet är slut och jag är åter och "handlägger" denna vackra dag. Är utmattad i kropp och sinne men d e 3vligt ändå. Det var roligt med jullov men vi har inte gjort något speciellt mer än att vara rätt så sjuka och minisura. Många värktabletter har gått åt om man säger så och ett otrivinmissbruk är i full blomning.
 
Men nu är det dags att tänka på annat nämligen vad kommande år kan ha i sitt sköte. Enligt horoskopen ska jag få toppjobb och urmycket pengar. Kanske är detta även året då jag får ett diamanthalsband av min kille? Det är så mycket QL som kan hända!
 
Mina trendspaningar inför året är annars att det kommer bli inne med allmänbildning, grädde, offentliga sektorn och nanosatelliter. Det är oerhört inne att vara kvinna och alla önskar att deras barn blir döttrar (for obvious reasons). Bopriserna kommer sjunka stenhårt till mångas glädje. Att ägna sig åt mode, design och reklam och liknande känns urute likaväl som rustik eller shabby chic inredning. Dieter, hälsokoster, lifestyle och new age är mer ute än någonsin. 
 
Jag och Marx har bestämt att årets investering ska bli teaterlektioner. Ty då kan vi börja arbeta som healers och annat lukrativt innan det är så ute att det är för sent. 
| | Kommentera |
Upp