Eurochild

Av misstag fastnade du framför kanal fems nya dokusåpa om Halmstad igår och nu har du moralisk panik som inte ger med sig. Du känner dig gammaldags och dömande och full av tvivel inför mänskligheten. Detta i kombination med den blåbruna röran efter valet gör att du känner dig alienerad och trött. Det gäller att härda ut till i morgon. Det är vad alla säger precis innan de bryter samman.

Idag var du nere på citylunch, du och Modehjärnan och Skrattande fosskaren. Det var en fin stund med mycket grädde och gafflande. Du tänker att du har tillgång till en väldigt bra brainbase likaväl som den dagliga skönheten dina vänner ger dig. Det är det som är tricket för att klara alla moraliska skamgrepp. Du har för dig att Kant också tycker det.

Tacka vet du Paradise hotel. Det kommer snart på tv. Skrattande fosskaren är extra insatt i år på grund av kärleken. Men redan i morgon kommer Trafikens dag åter till tekniska högskolan. Tre års väntan är över. Det är din och Äldre berusade damens favoritdag.

Du tycker nog att vissa kan sova i poolen tills vidare.
Allmänt | | En kommentar |
Upp