You're Not the Way That We Were

En av årets stora utmaningar är äntligen över: öppet hus på tekniska högskolan. Man kan visserligen trösta sig med enorma mängder snask och gratis linjaler, hur många man vill, men det är ändå en urjobbig dag. Tänk er själva att stå och hänga i en monter och sitta och gaffla på seminarier om geoteknik, kåranda, ingångslöner och annat som tydligen intresserar dagens ungdom. Annat var det på min tid, då var det mer livet och kärleken som gällde.

Nu är det fredag och den ser ut att kunna bli fräck. Kanske inte riktigt lika fräck som förra fredan då jag och Kristus från baren hamnade i efterdyningarna av en kokainskandal som sedermera blev centrum för ett bombhot och annat kriminellt. Toppen att man får vara med när det äntligen händer nåt på terrorfronten i vår lilla stad. Extra bra skulle nog Kristus säga. Allt detta utspelade sig på gudstjänstfestivalen, en festival som man ju inte vill missa när de bjuder in landets bästa band till finstämd spelning alldeles gratis. Tur att det fanns reserverade platser kvar som vi kunde knycka ganska långt fram i den fullsatta kyrkan.

Min favoritterrorgrupp är nog "vi som byggde Sverige" som härjade en julhandel runt sekelskiftet. Jag undrar om det var de som slog till mot gudstjänstfestivalen?

Nåväl, helgen är här. Låt oss göra den till storartad underhållning! Vi ses i baren.

Allmänt | |
#1 - - kristus:

extra bra!

Upp