World In Motion

Ännu en riktigt rolig helg trots regn och blåsväder. Det är bra med blåsväder, mycket snyggt kan komma farande med vindarna, det har erfarenheten visat och erfarenheten är ett ytterst bra verktyg enligt min åsikt.

Idag har jag åstadkommit en hel del i form av gymträning och långlunch på persiern med Äldre Berusade Damen. Vi pratade om konstiga killar som vi gafflat med på sista tiden, speciellt ÄBD hade erfarenhet av det från den gångna helgen. Konstiga killar är för oss ett mycket kärt samtalsämne. Det är höljt i mystisk dimma detta fenomen.

Igår hängde jag med min familj. Först blev jag nerbrottad av självaste barnborgmästarn, sen fick jag urgod mat, presenter, blommor, tårta och en rungande applåd. I min familj finns inga surmular.

Snart ska jag och ÄBD damma av våra gullometrar och gå och kolla på fotbollsVM på nån fräck sportbar. Eventuellt redan i morgon på Brasilien mot Nordkorea. Det tycker vi verkar intressant. Vi  hoppas nordkoreanerna kommer rymma likt de östtyska sportstjärnorna gjorde förr i tiden. Sen kommer semestern snart. Livet har mycket i sitt sköte att komma med tycker jag nog.

På jobbet dominerar just nu Jobbiga Flickan. Inte ens Gud själv kan hjälpa en så jobbig flicka. Kanske ska jag och ÄBD trycka upp tröjor där det står. "Jag är fet - du är jobbiga flickan. Jag kan banta"Allmänt | |
#1 - - C.A.:

Mystiska tjejer kan också vara ett problem precis som Jobbiga FLickan

#2 - - pelle:

faktum är att jag har träffat en östtysk fotbollsstjärna, artur ullrich, i hans hem i rostock. han rymde dock aldrig utan driver idag ett gym.

#3 - - Lo:

Pello: så fräckt! jag gillar hans namn instinktivt.C: flickor kan vara mer opålitliga än man först tror.

Upp