Jackie jag tror att du förstår

Känner ni till semleoutleten på Kobbarnas väg? Har man otur så har redan representanter från Wienerbröds arkitektbyrå varit där och köpt slut alla godsakerna när man kommer dit. Om man har tur kan man köpa semlor och annat sötebröd för vrakpriser. Kolla upp den är mitt tips, den kommer ha en central roll i den Göteborgsroman som kommer skrivas inom kort av en hemlig pseudonym. Enligt uppgift kommer även en hjälte vid namn Alex Råbarck att figurera men troligtvis kommer ingen komma undan i denna roman där tydligen den mest invecklade Göteborgianan kommer offentliggöras. Om detta må man äntligen berätta! Boken kommer komma ut på samma förlag som Jackie Arklöws.

Projektet med Göteborgsrocky ligger tyvärr på is tillsvidare eftersom det visat sig vara så svårt att rita serier. Författaren måste tydligen först gå en lämplig folkhögskoleutbildning i serieteknik.

Stadens bokmässa är nu i full rulle. Otroligt kul! Jo är i stan, fosskarens farfar likaså. Jackie Arklöws förläggare minglade omkring i fin form och berättade om breven från Jackie (alltså inte den vita massajen utan den svarta nazisten) och livet på mässans insida på ett party igår. Fosskaren var ovanligt ursnygg och många kändisar och annat fräckt och snyggt kunde skådas för den som i likhet med oss ägnade sig åt culture slamping.
Allmänt | |
Upp